FAQ – Često postavljena pitanja

FAQ – Često postavljena pitanja

KAKO NARUČITI NA SAJTU WWW.POKLONMANIA.RS?

Uđite na željeni predmet, odaberite željenu boju (jednu od ponuđenih), izaberite veličinu (ukoliko je jednodimenzionalan predmet, veličina se neće prikazati, sve informacije u opisu) ili predmet ubacite u designer (pitanje broj 2) gde ćete moći da ga personalizujete. Nakon izvršenog odabira, vaš proizvod/proizvode ubacite u korpu i pogledajte sve proizvode u korpi. Korpa je mesto gde će se na jednom mestu generisati svi proizvodi, dodati motivi i slike i gde ćete videti koliki je vaš ukupan račun. Odaberite način isporuke proizvoda i formirajte ukupnu cenu sa troškovima poštarine.

KAKO DIZAJNIRATI PROIZVOD?

Majicu možete dizajnirati na našem online designeru, gde uz odabrani predmet za dizajniranje, možete personalizovati uz sopstvene motive ili slike. Preporučujemo vam da odaberete slike veće pikselaže, jer samim tim garantujemo veći kvalitet štampe i izgeda motiva.

KOLIKI JE TROŠAK DOSTAVE ?

Troškvi dostave se formiraju na osnovu kilaže i veličine pošiljke koja se šalje na adresu (za pošiljke do 2 kg cena dostave je oko 230 dinara), dok za narudžbine preko 5000 dinara, troškove dostave snosi POKLONMANIA.

NAČIN PLAĆANJA?

Plaćanje se može izvršiti na dva načina:

  • POUZEĆEM (Poklonmania pošalje predmet sa označenom otkupnom cenom koju vi plaćate poštaru ili kuriru neke privatne kurirske službe pri preuzimanju paketa)
  • AVANSNO PLAĆANJE (Za uplate preko 5000 dinara, uplaćuje se preko POŠTE ili ONLINE)

 

DA LI SE VRŠE ISPORUKE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE?

POKLONMANIA ne isporučuje van granica Republike Srbije. Isporuka se vrši kurirskim službama ili poštom na celoj teritoriji Republike Srbije.

ŠTA DA URADIM AKO MI DOĐE OŠTEĆEN PAKET ILI PROIZVOD?

Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan da proveri kvalitet i stanje dostavljene robe.

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, zahteva se da se napravi zapisnik o reklamaciji.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.