0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
FAQ – Često postavljena pitanja

FAQ – Često postavljena pitanja

KAKO NARUČITI NA SAJTU WWW.POKLONMANIA.RS?

Kupovina se vrši tako što u korbu dodate predmete koje đelite da poručite a potom kliknete na dugme "Stavi u korpu" kako biste uneli potrebne podatke.

Takođe narudžbinu možete izvršiti putem Kontakt forme ili emaila na office@poklonmania.rs

DA LI ŠALJETE VAN SRBIJE?

Trenutno ne vršimo isporuku van Srbije.

KOLIKI JE TROŠAK DOSTAVE?

Troškvi dostave iznose 300,00 dinara, dok za narudžbine preko 5000 dinara, troškove dostave snosi POKLONMANIA.

NAČIN PLAĆANJA?

Plaćanje se može trenutno izvršiti na dva načina:

  • POUZEĆEM (Poklonmania pošalje predmet sa označenom otkupnom cenom koju vi plaćate poštaru, plaćanje je samo u gotovini)
  • AVANSNO PLAĆANJE : uplatom na naš žiro-račun 310-205340-46, primalac Imprestore d.o.o., Zagrebačka 12, 24000 Subotica -svrha uplate - UPLATA ZA POKLON - Kod ovog načina plaćanja plaćanje je po predračunu koju vam mi dostavimo putem maila na osnovu prethodnog dogovora

DA LI MOGU DA POŠALJEM NEKOME POKLON IZNENAĐENJA?

Naravno!

U ovom slučaju Vi uplaćujete iznos na naš žiro račun, a vama draga osoba će dobiti poklon paket bez daljih troškova. Ukoliko želite da na ovaj način iznenadite nekoga, naznačite to u Napomeni prilikom poručivanja, ili nas kontaktirajte putem maila, telefona, društvene mreže i sve ćemo se dogovoriti.

ŠTA DA URADIM AKO MI DOĐE OŠTEĆEN PAKET ILI PROIZVOD?

Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan da proveri kvalitet i stanje dostavljene robe.

Ukoliko na paketu nema oštećenja i preuzeli ste robu, međutim proizvod je sa greškom ili pretpostavite da dobijeni proizvod ne radi, molimo Vas da nam pošaljete sliku oštećenog proizvoda na mail adresu office@poklonmania.rs i mi ćemo Vam zameniti proizvod.

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, zahteva se da se napravi zapisnik o reklamaciji.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.