0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
Registracija korisnika

Registracija korisnika

Registrujte se na našem portalu.

Ako se niste do sada registrovali, odaberite desno gore „Korisnik“,iskočiće prozor „Prijava“, u levom uglu izaberite opciju „Registracija“. Pojaviće se prozor gde treba popuniti Vaše podatke, navedite vašu email adresu, izaberite korisničko ime i upišite željenu lozinku i pritisnuti dugme „Pošalji“. Iskočiće sledeća poruka: Uspešna registracija! Na datu email adresu smo poslali aktivaciono pismo, koje sadrži podatke potrebne za aktivaciju vašeg profila.

Otvorite aktivaciono pismo koje ste dobili na datu mail adresu i kliknete na aktivacioni link. Klikom na link otvara se stranica sa porukom u prozoru da ste se uspešno registrovali. Potvrdite sa pritiskom na dugme „OK“.

Ako ste se uspešno registrovali, kod naredne prijave na sajt, birate desno gore „Korisnik“, iskočiće prozor „Prijava“, traži se email adresa i lozinka, zatim izaberete „Pošalji“. Iskočiće prozor sa informacijom da je uspešna prijava, samo potvrdite sa „OK“. Nakon prijave ako kurzor ponovo stavite na „Korisnik“, pojaviće se prozor gde možete izabrati „Moj profil“, „Moje narudžbe“ ili „Odjava“.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.