0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
DA LI POZNAJETE MAJICU KOJU NOSITE?

DA LI POZNAJETE MAJICU KOJU NOSITE?

UPOZNAJTE FRUIT OF THE LOOM - ISTORIJU KOJA SE NOSI

 

Fruit of the Loom je rođen 1851. godine kada su braća Benjamin i Robert Knight kupili svoj prvi mlin i počeli da proizvode pamučnu krpu i tekstil u Varvicku, Rhode Island. Godine 1871., Fruit of the Loom® je registrovan kao zvanični zaštitni znak, čineći ga jednim od najstarijih brendova na svetu - upravp ovaj brend je prethodio pronalasku sijalica, automobila i telefona! Danas, više od 160 godina kasnije, Fruit of the Loom je globalni biznis za donje rublje i casual odeću (promotivne majice, reklamne majice , polo majice za radnike i obično nošenje, elegantne košulje, poslovne košulje, dukserice za radnike i opušteno nošenje, kao i trenerke), koji zapošljava više od 28.000 ljudi širom svijeta. Fruit of the Loom šarene majice i donji veš su poznate potrošačima u svim delovima sveta i ovo ime je sinonim za kvalitet, vrednost i stil. Ostati veran našim korenima i blizak Fruit of the Loom nasleđu, Fruit of the Loom kolekcije su autentične, bezvremenski i nepogrešivo - Fruit of the Loom.

Od samog početka postojanja brenda, prioritet u proizvodnji odeće je bio fokusiranje na kvalitet. Potpuna kontrola kvaliteta je obezbeđena proizvodnjom odeće, koja se uvek odvijala u Fruitovim fabrikama. Ovo je izuzetno važno jer vam omogućava da pratite ceo proizvodni proces i na taj način eliminišete greške i stalno inovirate. Fruit of the Loom je garancija materijala koji pružaju odličnu površinu za nanošenje štampe na majice (DTG, sublimacija, fleks i flok, vez, sito štampa). Većina majica je izrađena od tkanine od finog tkanja, koja je idealna za štampu i otporna je na mehakiju, direktno utičući na trajnost štampanog motiva.

 

Bez obzira na vašu omiljenu boju, sigurno ćete je pronaći u paleti boja koju nudi Fruit of the Loom brend. Od hrabrih, živih, svakodnevnih, neutralnih boja, do običnih crno-belih. Paleta je ove godine usavršena sa novim vintage tonovima i retro melange bojama. Fruit nudi kompletan asortiman koji odgovara svakom korporativnom imidžu, sportskom timu, školskoj uniformi ili promotivnim aktivnostima. U kolekciji Fruit of the Loom proizvoda, boje se konstantno povećavaju, ali naravno, najbolje boje nisu same po sebi boje, već njihova trajnost daje dodatnu draž. Zato Fruit koristi samo najbolje ekološke tekstilne boje za postizanje odlične postojanosti boje. Boje ostaju iste, tako da kupci mogu biti sigurni da će majice kupljene u različitim serijama imati istu boju nakon svakog pranja u veš mašini.

Fruit of the Loom koristi samo najbolju tkaninu, dobivenu na etički način, kako bi proizveo svoju odeću. Zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih sirovina i najsavremenijim tehnološkim procesima, Fruit of the Loom tkanine ispunjavaju sve postavljene zahteve. Majice od 100% pamuka imaju gušće tkanje kako bi se osigurao nenadmašan kvalitet štampe.

WRAP sertifikacija je najveći svetski akreditacijski program, koji je, uz podršku odevne industrije, potpuno nezavisan program. WRAP sertifikacija ima za cilj da obezbedi pravne, humane i etičke proizvodne procese širom sveta. Da bi se sertifikovali, fabrike Fruit of the Loom podležu redovnoj inspekciji i moraju biti u skladu sa 12 WRAP pravila. To uključuje oblasti kao što su propisi o radnom mestu, korištenje dečjeg rada, radno vreme, propisi o zdravlju i sigurnosti, oblici diskriminacije i sigurnost. OEKO-TEKS CERTIFIKAT je svetski poznati sistem za testiranje i sertifikaciju tekstila. Kriterijumi za testiranje su ujedinjeni širom sveta. To uključuje pH testove, pesticide i teške metale. Oeko-Tek odobrava odeću samo kada testovi ne otkriju nikakve štetne supstance u njemu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.