0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
I auto zaslužuje poklon!

I auto zaslužuje poklon!

21. vek je doba kada velika većina nas poseduje automobil i koristi ga svakodnevno. Daleko smo dogurali od onog jednocilindričnog Benz-ovog automobila, koji se na svoja tri točka kotrljao uoči novogodišnje noći 1885. godine.

Danas svoje automobile, peremo, sušimo, ukrašavamo, oblačimo, mazimo i pazimo kao članove porodice. Te nove gume, te zimske, te letnje, lanci, zaštita u spreju, vosak, nema šta ne radimo kako bismo zašitili, očuvali i ulepšati naš auto. A tek unutra! Punjači za telefon, suncobrani koji štite unutrašnjost auta, presvlake u svim duginim bojama, magnetni držači za mobilni telefon i navogaciju, itd.

 

Zašto je kategorija "Auto pokloni" savršen pogodak kada tražite poklon?

 

Zato što vam rešava jedno vrlo važno pitanje i vrlo često teško za odgovoriti, a to je „Šta kupiti drugaru/bratu/mužu/dečku za poklon?“ Odgovor je toliko lak, da je dovoljno samo da uđete na naš sajt, zavirite u kategoriju i izaćićete sa idejom za poklon. Evo i nekoliko primera:

Svako ima telefon, koji retko kada zna gde da stavi dok vozi. Šta ako zazvoni u toku vožnje, a u zadnjem džepu je? Kako pratiti navigaciju i gde staviti telefon? Ova stvarčica je toliko jednostavna, toliko mala, A TOLIKO ZNAČAJNA, da će obradovati svakoga! U pitanju je LIMO, držač za mobilne uređaje u automobilu. Namešta se vrlo lako - samo ga zakačite za krilca od otvora za hlađenje/grejanje na komandnoj tabli automobila, a na poleđinu telefona zalepite metalnu okruglu nalepnicu. Magnet iz držača, će privući vaš telefon i čvrsto ga držati na držaču. Isprobano i na najgrbavijem putu!

 

Kožna sedišta, a sunce sija – pa kako sad da sednem? Mi vam predlažemo SUBOSIDE, sublimacioni auto suncobran, koji vas i vaša sedišta štiti od sunca. Ono što se specijalno kod ovih suncobrana jeste mogućnost štampe na njihovoj površini, te možete da ih personalizujete onako kako vi odnosno osoba kojoj poklanjate – želi.

 

Ukoliko ste dama za volanom, a ne volite da se vozite sami, Presvlaka za auto sedište „Batica“ će vam praviti odlično društvo. Zgodan dasa na auto presvlaci, je super motivacija za vožnju, do teretane, kafića ili u šoping, i on vas nikada neće napustiti, a uvek će vam izmamiti osmeh na licu!  Za muškarce, predlažemo Presvlaku za auto sedište „Madam“, elegantnu, ali strogu lejdi, koja će vas uvek veselo dočekati u automobilu!

 

Naravno, automobili nisu „samo za dečake“, te se ove ideje mogu primeniti i ako tražite poklon za žensku osobu. Pustite mašti na volju! Mi već jesmo…

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.