0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
Najbolji personalizovani pokloni I: DIZAJNIRAJ SVOJ CEGER!

Najbolji personalizovani pokloni I: DIZAJNIRAJ SVOJ CEGER!

 

Koji su najbolji pokloni? Oni od srca? Dobro, da ali… ne baš. Svi pokloni se daju od srca. Ono što je važno je vaš pečat koji dajete tom poklonu, razlog zbog koga će dragu osobu taj poklon podsećati baš na vas. Lako je otići u butik i kupiti neki džemper (ako znate veličinu) ili uzeti neku knjigu (ukoliko dobro znate koje žanrove draga osoba voli da čita) međutim…

 

„Jedne godine se desilo da mi je prijateljica kupila knjigu za rođendan, sto posto ubeđena da će mi se svideti jer smo rođene na isti dan. I ja sam mislila da će mi se svideti. Stvarno. A knjiga… Ne samo da mi se nije svidela, već nisam mogla ni da je završim, jer jednostavno nije bila u mom fazonu.“ kaže naš redovan kupac A.K.

 

Da li ste vi spremni na takav rizik? Koliko zapravo poznajete tu dragu osobu? Da li ste 100% sigurni da znate šta ona želi?

Mi želimo da vam olakšamo. Poslušajte naš savet. Isproban je više stotina puta.

Pronađite neku zajedničku sliku ili nacrtajte nešto što vas i dragu osobu povezuje. To može biti obična banana iz neke fore, može biti citat iz filma koji ste zajedno gledali, a može biti i slika vas dvoje, ili čak – karikatura! Pronađite svoj motiv koji želite da tu osobu podseća na vas, i prepustite nama da to odštampamo na lep pamučni ceger.

 

 

Na ovaj način posebno dizajniran ceger ili torba obradovaće vaše najmilije i uvek ih podsećati na vas. Može li bolje od toga?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.