0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
Pokloni za odrasle: Večita dilema i rešenje problema!

Pokloni za odrasle: Večita dilema i rešenje problema!

Vreme praznika je period kada smo najviše okrenuti kupovini, kako hrane za pripremu slavlja, ukrasa i dekoracija, tako i poklona. Obično imamo ideju za poklon za mamu, ideju za tatu, baku ili deku. A šta je sa onim otkačenim prijateljima, onim odraslim osobama koje imaju specifičan smisao za humor i koje su večiti veseljaci i zezatori? Kako nasmejati osobu koja obično vas zabavlja svojim forama i fazonima?

Pitate se kakvi su to pokloni koji bi obradovali ovakve osobe? Nakon kratkog razmišljanja, rešili smo da vam predstavimo naših TOP 5 IDEJA ZA POKLONE ZA ODRASLE našim najveselijim prijateljima. Idemo od poslednjeg.

5. ANTISTRES MUDOSTIS za vaše otkačene 18+ drugarice koje žele malo da zastraše svog muškarca. Svi znaju da svakog muškarca podilazi jeza pri pomisli da se neko igra sa njegovim najosetljivijim delom tela, i čak i samo gledanje dok se igrate sa ovom loptom, nateraće ga da se nervozno promeškolji u stolici. Ova sexy igračka, ne samo da je zabavna za dvoje, ali služi i kao lopta za oslobađanje stresa. Savršen poklon za odrasle osobe koje razumeju značaj dobrog smisla za humor ... ili pretnje.

Šifra proizvoda: 132584

 

4. ZANIMLJIVE KECELJE ulepšavaju i podižu vreme provedeno u kuhinji na potpuno novi nivo! KECELJA MEDNA SESTRA je savršena odeća za kuvanje tople supice kada vam je muškarac prehlađen illi umoran, i sigurni smo da će mu izmamiti osmeh ili nešto drugo... Ukoliko pak uživate da slušate vaše prijatelje i porodicu kako urlaju od smeha, organizujte sjajnu večeru, te obucite KECELJU TRANSVESTIT. Zagarantovana zabava, kako za vašu drugu polovinu, tako i za porodicu i prijatelje.

 

 

Šifra proizvoda: 132365 / 132359

 

3. Za egzibicioniste, ovaj NAKURNJAK će odlično poslužiti da ugreju svoje najdragocenije delove tela. Pravljen od toplog materijala, ovaj poklon je namenjen specijalno za one najhrabrije i najotkačenije likove, koji vole da se skidaju na (privatnim) žurkama. Skinny-dipping (kupanje bez odeće) nikada nije bio zabavniji uz ovaj grejač... da se ne smrzne kad izađe iz vode. Vlasnik naravno!

Šifra proizvoda: 132590

 

2. Ušli smo u ozbiljnu igru! TEG ZA IZVRŠIOCA je tu da prikaže „snagu“ vašeg muškarca ili da doooooobro nasmeje ekipu/ženu/drugara. Ko je dovoljno hrabar da se upusti u podizanje ovog tega?

Šifra proizvoda: 132596

 

1. Za kraj, ko god da se takmičio, zaslužuje nagradu (makar i za trud), te je top ideja za poklon upravo ovaj TROFEJ ZA ŠAMPIONA, koji odaje priznanje šampionima, onim najmanjim šampionima, kao i onima koji vole da pričaju lovačke priče. Odlična zabava i zagarantovan smeh prilikom otvaranja poklona.

Šifra proizvoda: 132597

Pored ovih ideja, pronaćićete još sjajnih i smehotresnih ideja za poklone za odrasle upravo u našoj kategoriji 18+. Kategorija 18+ je ubedljivo najzanimljivija kategorija za sve one koji vole zezanciju, druženje i alkohol, a priznajte – svi to volite!

Zato, skratite potragu za savršenim poklonom za odrasle i svratite u našu 18+ kategoriju koja će vam dati odlične predloge i ideje za poklon za dečka ili poklon za devojku, ženu, muža, drugaricu, druga...

 

VAŽAN SAVET: Tokom novogodišnjih praznika, dobro obeležite ovaj upakovan poklon, kako ne bi završio u ... pogrešnim rukama!

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.