0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
Blog

Blog

Najbolji personalizovani pokloni I: DIZAJNIRAJ SVOJ CEGER!
Najbolji personalizovani pokloni I: DIZAJNIRAJ SVOJ CEGER!
2020. 11. 18.

Koji su najbolji pokloni? Oni od srca? Dobro, da ali… ne baš. Svi pokloni se daju od srca. Ono što je važno je vaš pečat koji dajete tom poklonu, razlog zbog koga će dragu osobu taj poklon podsećati baš na vas. Lako je otići u butik i kupiti neki džemper (ako znate veličinu) ili uzeti neku knjigu (ukoliko dobro znate koje žanrove draga osoba voli da čita) međutim…

Pokloni za odrasle: Večita dilema i rešenje problema!
Pokloni za odrasle: Večita dilema i rešenje problema!
2020. 11. 17.

Vreme praznika je period kada smo najviše okrenuti kupovini, kako hrane za pripremu slavlja, ukrasa i dekoracija, tako i poklona. Obično imamo ideju za poklon za mamu, ideju za tatu, baku ili deku. A šta je sa onim otkačenim prijateljima, onim odraslim osobama koje imaju specifičan smisao za humor i koje su večiti veseljaci i zezatori? Kako nasmejati osobu koja obično vas zabavlja svojim forama i fazonima?

I auto zaslužuje poklon!
I auto zaslužuje poklon!
2020. 11. 16.

21. vek je doba kada velika većina nas poseduje automobil i koristi ga svakodnevno. Daleko smo dogurali od onog jednocilindričnog Benz-ovog automobila, koji se na svoja tri točka kotrljao uoči novogodišnje noći 1885. godine. Danas svoje automobile, peremo, sušimo...

ROKOVNIK ZA POKLON
ROKOVNIK ZA POKLON
2019. 09. 11.

PPročitajte u ovom blogu kako da odaberete najbolji poklon rokovnik, poklon agendu ili poklon planer. Gravura na rokovnicima i gravura na agendama donosi novu dimenziju poklona i lepotu poklanjanja u poslovnom svetu ili poslovnim ljudima.

DA LI POZNAJETE MAJICU KOJU NOSITE?
DA LI POZNAJETE MAJICU KOJU NOSITE?
2019. 09. 09.

Upoznajte kratku istoriju majice koju dobijate kod nas kada je naručite za poklon. Poklon majica za muskarce i poklon majica za zene nikada nije imala takvu prefinjenost i tradiciju, kao što je ima kod nas. Jer mi darujemo našim kupcima samo najbolje iskustvo u kupovini belih i kolornih majica po najboljim cenama.

SUBLIMACIJA NA POKLON PREDMETIMA
SUBLIMACIJA NA POKLON PREDMETIMA
2019. 09. 09.

Sublimacija je sastavni deo poklona kao što su poklon majice za nju, majice za njega, puzli, šolji za poklon, podloga za miševe i mnogo drugih predmeta za poklanjanje. Istražite kako se izrađuju vaši pokloni na najjednostavniji način. Jer naš kupac mora da zna baš sve ! :)

DASKA ZA SEČENJE KAO POKLON ZA NAJDRAŽE
DASKA ZA SEČENJE KAO POKLON ZA NAJDRAŽE
2019. 09. 09.

U ovom blogu objasnićemo vam prednosti kupovine drvene daske kao poklona za voljene osobe koje vole da kuvaju. Poklon daska za sečenje donosi razliku u odnosu na druge kuhinjske poklone jer gravura daske donosi postojanost i izgled koji dugo traje. Postojanost gravure daske za sečenje doneće dugotrajno sećanje.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.